n
n

Workshops om te leren bloemschikken

Omdat we onze creativiteit graag met mensen willen delen, organiseren we bij Jules & Juliette workshops om te leren bloemschikken. Tijdens een middag– of een avondsessie komen we dan samen om originele bloemstukjes te maken. Afhankelijk van het thema serveren we daarbij koffie en gebak of een aperitiefje.

Al onze workshops vinden plaats in ons atelier in Hoenderstraat 42, 9230 Wetteren. Een workshop kost € 50,00, voor kinderen betaal je € 35,00. Aangezien de plaatsen beperkt zijn tot 25 personen, raden we je aan om er snel bij te zijn. Inschrijven kan telefonisch, per mail of via Facebook.

Cash of via overschrijving betalen

Bij de inschrijvingen vragen we je een voorschot van € 12,00. Gelieve je bedrag op het volgende rekeningnummer te storten met de vermelding van je naam en datum: BE31 0018 6092 1455. Let erop dat je inschrijving pas definitief is na de storting. Uiteraard kan je ook contant in onze winkel betalen.

Het kan altijd dat je ter plekke een klein bijkomstig bedrag betaalt voor lesmateriaal. Dat zal nooit meer dan € 50,00 zijn. We vragen je dan om zelf een schort, doekje, mesje, schaar en snoeischaar mee te brengen.

Workshops voor volwassenen

Namiddag: start om 13.30 uur | Avond: start om 19.30 uur

Workshops voor kinderen

Namiddag: start om 13.30 uur (incl. begeleiding)

n
n
Jules & Juliette Logo